Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

20/06/2007

Puigcercós tem que el Govern "retalli" els recursos per a les vegueries "com va passar amb l'Estatut"


El conseller de Governació de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha augurat avui que el fet que el pressupost que tindran assignades les vegueries hagi de passar per Madrid "complicarà les coses" i més si tenim en compte el precedent "de la retallada que varem patir amb l'Estatut".

Puigcercós ha explicat que, en aquests moments, el Govern català està realitzant un estudi legislatiu amb el nou Estatut i la Constitució "per veure com podem adaptar les vegueries amb l'estructura provincial que tenim". A més, ha assenyalat que els diners que tinguin assignades les vegueries "ha de passar per una llei orgànica de l'Estat i, si hem d'anar a Madrid, les coses es compliquen".

El conseller de Governació ha explicat que el procés de reorganització territorial de Catalunya serà "lent", i que difícilment pot assegurar que es porti a terme en aquesta legislatura, si bé així és com ho preferiria. "Sóc prudent i no vull crear falses expectatives. Tampoc podem crear un fals debat de colors i límits sinó que el que importa és que la gent sàpiga perquè volem les vegueries: per descentralitzar i perquè les comarques i els municipis tinguin molts més recursos", ha dit.

Puigcercós ha afirmat que una vegada aprovats els recursos de les vegueries s'haurà de treballar amb la seva composició. La tercera fase serà la confecció de quines seran les vegueries.

Font: Europa PressORIGENS
(segle IX - 1.716)
ALTRES DIVISIONS
(1.716 - 1.931)
DIVISIONS DEL S. XX
(1.931 - 2.000)
EL TERRITORI AL S.XXI
ACTUALITAT
Retalls de premsa

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.