Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

02/02/2006

Maragall asegura que habrá pacto con los municipios sobre las veguerías


Después de que el Gobierno catalán decidiera el martes abrir la vía para la creación de la nueva organización territorial en veguerías, el presidente Pasqual Maragall aseguró ayer que este proceso se hará de acuerdo con los municipios.

En un encuentro con 42 alcaldes de capitales de comarca, Maragall afirmó que "es un buen momento para afrontar este reto", que a su juicio es una necesidad para el país.

La creación de siete divisiones territoriales denominadas veguerías es uno de los compromisos del programa del Gobierno tripartito. La instauración de las veguerías figura también en el proyecto del nuevo Estatuto de Autonomía.

Aunque no está en discusión la conveniencia de crear las divisiones territoriales a las que ajustar la Administración de la Generalitat, sí hay muchas pretensiones contradictorias sobre la capitalidad y los límites de algunas veguerías.

Acompañado por los consejeros de Política Territorial y de Gobernación, Joaquim Nadal y Joan Carretero, Maragall animó a los alcaldes a trabajar conjuntamente con la Generalitat. "Cataluña crecerá más y mejor si el Gobierno de la Generalitat y los gobiernos locales trabajamos juntos", dijo.

Font: El PaísORIGENS
(segle IX - 1.716)
ALTRES DIVISIONS
(1.716 - 1.931)
DIVISIONS DEL S. XX
(1.931 - 2.000)
EL TERRITORI AL S.XXI
ACTUALITAT
Retalls de premsa

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.