Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

S'annoncer en www.vegueries.comSi el seu establiment o negoci està orientat al turisme, en qualsevol de les seves vessants, anunciant-se a www.vegueries.com formarà part de la més completa guia de Catalunya a internet, amb una projecció i abast extraordinaris.

També, gaudirà dels avantatges de sortir a les recerques interactives que cada visitant fagi de la seva zona de influència, en un entorn visual d'una qualitat fotogràfica inmillorable, acompanyat de mapes de localització, dades de municipis, rutes i visites recomanades, i multitut d'apartats culturals, geogràfics i turístics que permeten al turista conèixer Catalunya a fons.

Hem disposat dues modalitats d'anunci en la web, l'anunci turístic i els banners.

L'anunci turístic consta d'una fotografia de tamany 146x123 píxels del seu establiment, així com el nom, la categoria si la te, l'adreça, telèfons, e-mail, pàgina web si disposa i una descripció dels seus serveis de 4 o 5 línies.

L'anunci apareix al llistat general de serveis i també en las comarques, rutes i visites relacionades amb la zona de influència del establiment.

Exemple:Els banners, o rètols animats, apareixen als llocs més destacats de www.vegueries.com i enllaçant directament amb la seva pàgina web, diferenciats en 3 categories:

  Dimensions Ubicació
Central portada 629x83 Pàgina d'inici
Lateral portada 179x78 Menú lateral de la pàgina d'inici i menú
lateral de les pàginas generals
Lateral vegueria 179x78 Menú lateral de la vegueria corresponent,
les seves comarques i pobles relacionatsEn cas de que el vostre establiment no disposi de pàgina web pròpia, us oferim també la posibilitat d'insertar al nostre portal una Fitxa completa amb una descripció més detallada dels seus serveis, vuit fotografies, preus, localització, etc, amb un sistema de sol.licitud de reserves innovador que, a més de enviar-vos la notificació de la reserva per e-mail, envia també un SMS al mòbil del resposable del allotjament amb les dades.

Al següent enllaç podreu veure un exemple d'aquesta modalitat: Feu click aquí.

Malgrat tot, si les vostres necesitats pasen per un diseny independent per a una web corporativa i amb domini i correu propis, us oferim el nostre servei de diseny de webs personalitzades completes d'acabat professional. Podeu veure alguns exemples a www.netcom2.com


Per anunciar-se o sol.licitar informació podeu contactar amb nosaltres a través del e-mail:


També podem atendre-us a:

Telèfon: 902 02 19 33
Fax: 902 02 19 34
CARTE DE TERRITOIRES
Carte des vigueries
GASTRONOMIE
Oh Barcelona
Cherchez-vous un hébergement à bas prix dans Barcelone?
Découvrez nos
Auberges Barcelone
Par toute la ville
FÊTES ET FOIRES 2016

  Région:

  Mois:


LE TEMPS
Recommandez ce site Web

  Recommandez ce site Web à un ami  

WEBS TURISTIQUES

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.