Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Anunciar-se a www.vegueries.comSi el seu establiment o negoci està orientat al turisme, en qualsevol de les seves vessants, anunciant-se a www.vegueries.com formarà part de la més completa guia de Catalunya a internet, amb una projecció i abast extraordinaris.

També, gaudirà dels avantatges de sortir a les recerques interactives que cada visitant fagi de la seva zona de influència, en un entorn visual d'una qualitat fotogràfica inmillorable, acompanyat de mapes de localització, dades de municipis, rutes i visites recomanades, i multitut d'apartats culturals, geogràfics i turístics que permeten al turista conèixer Catalunya a fons.

Hem disposat dues modalitats d'anunci en la web, l'anunci turístic i els banners.

L'anunci turístic consta d'una fotografia de tamany 146x123 píxels del seu establiment, així com el nom, la categoria si la te, l'adreça, telèfons, e-mail, pàgina web si disposa i una descripció dels seus serveis de 4 o 5 línies.

L'anunci apareix al llistat general de serveis i també en las comarques, rutes i visites relacionades amb la zona de influència del establiment.

Exemple:Els banners, o rètols animats, apareixen als llocs més destacats de www.vegueries.com i enllaçant directament amb la seva pàgina web, diferenciats en 3 categories:

  Dimensions Ubicació
Central portada 629x83 Pàgina d'inici
Lateral portada 179x78 Menú lateral de la pàgina d'inici i menú
lateral de les pàginas generals
Lateral vegueria 179x78 Menú lateral de la vegueria corresponent,
les seves comarques i pobles relacionatsEn cas de que el vostre establiment no disposi de pàgina web pròpia, us oferim també la posibilitat d'insertar al nostre portal una Fitxa completa amb una descripció més detallada dels seus serveis, vuit fotografies, preus, localització, etc, amb un sistema de sol.licitud de reserves innovador que, a més de enviar-vos la notificació de la reserva per e-mail, envia també un SMS al mòbil del resposable del allotjament amb les dades.

Al següent enllaç podreu veure un exemple d'aquesta modalitat: Feu click aquí.

Malgrat tot, si les vostres necesitats pasen per un diseny independent per a una web corporativa i amb domini i correu propis, us oferim el nostre servei de diseny de webs personalitzades completes d'acabat professional. Podeu veure alguns exemples a www.netcom2.com


Per anunciar-se o sol.licitar informació podeu contactar amb nosaltres a través del e-mail:


També podem atendre-us a:

Telèfon: 902 02 19 33
Fax: 902 02 19 34
MAPA DE TERRITORIS
Mapa de vegueries
GASTRONOMIA
FESTES I FIRES 2017

  Comarca:

  Mes:


Recomana aquesta web

  Recomana aquesta web a un amic  

WEBS TURÍSTIQUES

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.