Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

La Micologie à la Catalogne

És ben coneguda la tradició pels bolets en el nostre país. Els bolets són ingredients imprescindibles en la preparació de molts dels nostres plats; en alguns són el component principal o fins i tot l'únic.


Aquest consum ha originat un comerç i afició importants tant de bolets que creixen espontàniament en els nostres boscos, quan és la temporada, com dels conreats.


Però l'interès pels bolets no es limita únicament a una qüestió gastronòmica o comercial. Igualment importants són els aspectes lúdics i esportius, que fan que, a l'arribar les pluges de la tardor, un gran nombre de persones es desplacin als nostres boscos amb l'afany de passar una agradable jornada i omplir de bolets les seves cistelles.

Micologia a Catalunya

La flora micológica de la nostra terra inclou espècies tòxiques, algunes molt perilloses. El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d'aspecte similar, fan que cada any a l'arribar la temporada, es produeixin intoxicacions, algunes d'elles mortals.


Des de www.vegueries.com - www.rutescatalunya.com hem elaborat aquest monogràfic amb la finalitat d'acostar aquest patrimoni lúdic, científic i gastronòmic del nostre país al visitant.BOLETS COMESTIBLES:

BOLETS TÒXICS:

PARTS D'UN BOLET
INDICACIONS
I NORMATIVA
CALENDARI
DE RECOL.LECCIÓ

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.