Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

La micologia a Catalunya

És ben coneguda la tradició pels bolets en el nostre país. Els bolets són ingredients imprescindibles en la preparació de molts dels nostres plats; en alguns són el component principal o fins i tot l'únic.


Aquest consum ha originat un comerç i afició importants tant de bolets que creixen espontàniament en els nostres boscos, quan és la temporada, com dels conreats.


Però l'interès pels bolets no es limita únicament a una qüestió gastronòmica o comercial. Igualment importants són els aspectes lúdics i esportius, que fan que, a l'arribar les pluges de la tardor, un gran nombre de persones es desplacin als nostres boscos amb l'afany de passar una agradable jornada i omplir de bolets les seves cistelles.

Micologia a Catalunya

La flora micológica de la nostra terra inclou espècies tòxiques, algunes molt perilloses. El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d'aspecte similar, fan que cada any a l'arribar la temporada, es produeixin intoxicacions, algunes d'elles mortals.


Des de www.vegueries.com - www.rutescatalunya.com hem elaborat aquest monogràfic amb la finalitat d'acostar aquest patrimoni lúdic, científic i gastronòmic del nostre país al visitant.BOLETS COMESTIBLES:

BOLETS TÒXICS:

PARTS D'UN BOLET
INDICACIONS
I NORMATIVA
CALENDARI
DE RECOL.LECCIÓ

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.