Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS


La Festa i el Folklore a Catalunya


Les festes i tradicions populars són signes d'identitat i manifestacions culturals que formen part de l'història viva dels catalans.

Catalunya conta amb una gran quantitat d'elements festius, tant de caràcter religiós, com popular i lúdic. Totes aquestes tradicions populars, culturals i folklòriques són un fidel reflex de la personalitat del Principat.

Per tot el territori se celebren festes majors, amb una gran diversitat d'actes festius, culturals, socials i religiosos, pensats per a satisfer els gustos de tots els ciutadans i visitants. Festa i folklore a Catalunya

Les festes de Nadal, se celebren amb molts elements comuns de tot el món, encara que tenen alguns costums propis, com és el cas de el "tió", "els pastorets" i els pessebres vivents.

Existeixen importants festes relacionades amb el treball del camp, les estacions, l'agricultura, la ramaderia i la recol·lecció de productes de la terra, destacant la Festa de la Calçotada a Valls, la de la verema a l'Espluga, la de l'avellana a Reus, l'Àplec del Cargol a Lleida, entre moltes altres.

Altres dates assenyalades del calendari tenen a veure amb fets històrics o religiosos de Catalunya, com l'Onze de Setembre, Sant Jordi, la Mercè, i altres.

Algunes celebracions han estat declarades d'Interès Nacional com: la "Patum" de Berga, els carnavals de Vilanova i la Geltrú, la "Passió" d'Esparreguera, la "Festa de Santa Tecla" a Tarragona, la "Dansa de la Mort" a Verges, la "Festa del barri de Gràcia" de Barcelona, el "Ball del Ciri" a Castellterçol, entre moltes altres.
LES FESTES

  Comarca:

  Mois:


TRADICIONS

   » Els Castells
   » La Sardana
   » La Diada
   » Sant Jordi
   » Els Segadors
   » Les Caramelles

LLEGENDES

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.