Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Rutes a cavall a l'Alta Ribagorça

Texte: Hípica Extreme

Version pour imprimer Envoyer à un ami
ALTA RIBAGORÇA

Famosa per albergar al seu territori el Parc Nacional d'Aigüestortes i la vall de Boí, amb les seves boniques ermites romàniques, la comarca de l'Alta Ribagorça amaga molts altres paisatges de muntanya. Per descobrir-los a cavall, són rutes de mitjana i alta muntanya 


Ruta transhumància

És en l'Alt Pirineu on trobem les zones més riques en pastures i aigua per al pasturatge estiuenc dels diferents ramats de vaques, ovelles i cavalls. Aquestes zones són també les més apartades dels nuclis urbans, la qual cosa garanteix un contacte directe amb l'entorn natural. Una de les ruta de la Transhumancia Ribagorçana cavalcarem durant 6 dies, des de les rutes d'accés per pastors i ramats a l'Alt Pirineus, fins a les diferents valls i passos de muntanya de la Ribargorça aragonesa i l'Alta Ribargorça catalana on passen els estius tots ells.
La fusió amb el mitjà natural, les vistes aèries, el contacte amb les manades de cavalls migsalvajes, les ascensions i descensos dels diferents passos de muntanya, les zones amb neu perpètua i l'hostalatge rural als petits pobles del pirineu, juntament amb la seva arquitectura, tradicions, cuina, etc. formen el marc incomparable d'aquesta travessia a cavall. 


RUTA I TRAVESSIES D'ALTA MUNTANYA

Cavalcant per la neu

Des del mes de novembre fins a maig la neu envolta les nostres valls, cobrint amb el seu mantell les muntanyes i els passos de les mateixes. És per això una temeritat intentar ascendir més enlla dels 1500-2000m durant aquest període de l'any, per la qual cosa les rutes o travessies queden suspeses. No obstant això se'ns obren altres possibilitats com la cavalgada entre la neu.
Teniu la possibilitat de cavalcar sobre la neu. La sensació d'ascendir per la muntanya o endinsar-se en el bosc nevat és alguna cosa indescriptible. El mantell blanc és símbol de quietud, silenci, pau, harmonia... el que ens fa sentir furtius i a l' hora còmplices del mitjà. En iniciar un galop, els cascos no sonen, no claquejan a l' enfonsar-se en la neu tova, sembla que avancem surant, deixant enrere el nostre inconfusible rastre.

    Sports d'aventure Hípica Extreme
    Hôtels et Pensions Hotel Anglada
    Appartements Antic Forn

SERVICES
ITINÉRAIRES TOURISTIQUES
SITUATION
Viguerie de Lleida
RÉGIONS
DE LLEIDA
   » Garrigues
   » Noguera
   » Pla d'Urgell
   » Segarra
   » Segrià
   » Urgell
CARTE DES TERRITOIRES
Carte de vigueries

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.