Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. X Cerrar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turismo islas baleares
  
Buscar:    
CATALUÑA
LAS VEGUERÍAS HISTORIA DE CATALUÑA EL ARTE EN CATALUÑA GEOGRAFÍA Y MAPAS GASTRONOMÍA FIESTA Y FOLKLORE
SERVICIOS
HOTELES Y HOSTALES APARTAMENTOS CASAS RURALES CAMPINGS RESTAURANTES ALBERGUES Y REFUGIOS CASAS DE COLONIAS DEPORTES DE AVENTURA BALNEARIOS BODEGAS
TURISMO
MINI-GUÍAS GRATUITAS VISITAS RUTAS REPORTAJES PANORÁMICAS 360º VÍDEOS BUSCADOR DE RUTAS
MONOGRÁFICOS
PUENTES MEDIEVALES CASTILLOS DE CATALUÑA MICOLOGÍA EN CATALUÑA BIOGRAFÍAS ILUSTRES ARTÍCULOS
UTILIDADES
NOTICIAS EL TIEMPO
TERRITORIOS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Un passeig per Salou

Texto: www.salou.org

Versión para imprimir Enviar a un amigo
Salou és una destinació turística de referència dins del mercat turístic des dels anys 60, i que actualment es presenta als consumidors com una de les destinacions de vacances amb més qualitat de la Mediterrània, avalada per diferents certificats de qualitat.


El principal atractiu de Salou és l'oferta de sol i platja, amb nou platges i cales de sorra daurada, aigües tranquil·les, i climatologia benigna durant tot l'any.
La ubicació geogràfica de Salou és un punt estratègic per al desenvolupament turístic, degut a la seva situació en plena Costa Daurada, a 103 Km de Barcelona. De la capital de província, Tarragona, està a 12 Km i a 9 de l'aeroport de Reus, i la col·loquen en una ubicació perfecta per rebre amb facilitat els nostres visitants.


Salou és un dels municipis de Catalunya que gaudeix d'una de les temporades turístiques més llargues, començant pel mes de març i acabant el novembre. En aquest sentit es pot destacar la importància del període d'obertura del resort PortAventura que ha afavorit enormement l'ampliació de la nostra temporada.
La qualitat dels seus serveis amb l'aplicació de sistemes de qualitat amb l'objectiu de millorar el producte turístic i la ciutat són clarament una aposta de futur per al municipi.


Un Passeig per Salou és una ruta cultural pels llocs i monuments més emblamàtics del nostre municipi. 13 punts que destaquen, uns per la seva rellevància històrica i d'altres per l'atractiu paisatgístic.
A cadascun d'aquests punts distribuïts per Salou, podem trobar-hi un monòlit informatiu amb l'expressió dels trets carácterístics, explicat en vuit idiomes i acompanyat d'un plànol de situació per fer més fàcil la identificació de la ruta .

Les Platges:

Platja de Ponent:
Envoltada pel passeig marítim de Miramar, la Platja de Ponent és d’arenes fines i té un suau pendent d’entrada al mar. Aquesta característica la fa molt segura i idònia per als nens. D’aigües poc profundes i cristal·lines, aquesta platja és tranquil·la i molt freqüentada pels habitants del municipi.

Platja Llevant:
Es tracta de la platja més gran del Salou. Aquesta platja d’arenes fines es pot recórrer seguint el passeig marítim de Jaume I, traçat paral·lelament a ella. Al passeig, s’hi troben una gran diversitat de serveis i instal·lacions d’oci, tant per al públic infantil com per a l’adult. Aquesta rambla, plena de vegetació i jardins, és un lloc idoni per passejar-hi, gaudir de la platja i contemplar el mar durant tot l’any.


Platja Capellans:
La Platja Capellans està envoltada per un bonic passeig marítim i es troba limitada per penya-segats naturals, la poca profunditat de les seves aigües i el seu suau pendent la fan ideal per al bany de tota la família.

Cala Llengüadets:
Envoltada de naturalesa, és una petita platja d’arena fina i aigües transparents i poc profundes. L’accés només es pot fer a peu pel Camí de Ronda que porta al Far de Salou o bé pel carrer Torrassa.

Platja Llarga:
Aquesta és la platja més extensa de totes les platges de la zona del Cap Salou, a la part posterior està envoltada per boscos de pins i un passeig marítim per als vianants discorre paral·lel a la platja. La seva situació, allunyada de les zones més turístiques, propicia que no estigui tant massificada com altres platges grans del municipi, pel la qual cosa és ideal per a aquells visitants que busquen una certa tranquil·litat.

Cala Penya Tallada:
La Penya Tallada és una petita cala de gran bellesa natural que està situada entre la Punta Roja i la paret rocosa que s’endinsa al mar coneguda com la Penya Tallada. Té 125 metres de longitud i s’hi pot accedir pel carrer de la Penya Tallada.

Cala Font:
La Cala Font és una de les petites platges que es troben al tram costaner més rocós de la localitat de Salou, és d’arenes fines i està flanquejada per roques. És un indret ideal per practicar snorkel, ja que les seves aigües tranquil·les permeten gaudir del fons marí i de les nombroses espècies animals que hi habiten.

Cala Vinya:
Aquesta cala semiurbana d’aigües clares també és coneguda amb el nom de la Cala Pinetell. Està situada a continuació de la Cala Font, en una zona turística del Cap Salou per la seva proximitat a establiments hotelers i a què s’hi pot accedir pel carrer de les Dunes.

Cala Crancs:
Cala Crancs és la platja més oriental de totes les que formen el litoral de Salou. Situada a l’extrem més allunyat del casc urbà, està limitada per masses rocoses poblades de vegetació a tots dos costats. La seva arena és fina i s’endureix a mesura que s’endinsa a l’aigua. L’entrada al mar presenta un suau desnivell, per la qual cosa les seves aigües són tranquil·les i ideals per al bany.

Mapa de les Paltges. Clica per + INFO.


    Casas rurales Mas de Serra
    Campings Camping Joan

SERVICIOS
Apartamentos APARTAMENTOS
Casas de colonias CASAS DE COLONIAS
RUTAS TURÍSTICAS
BIOGRAFÍAS ILUSTRES
FIESTAS Y FERIAS
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓN
Mapa comarcal
VEGUERÍA DE
CAMP DE TARRAGONA
Camp de Tarragona

Enlázanos  |  Tu página de inicio  | 

Esta página ha sido realizada por NetCom2 Internet, S.L.. Para más información pueden utilizar nuestro e-mail de Contacto. Para cuestiones técnicas concernientes a este website pueden dirigirse por e-mail a webmaster@vegueries.com. La página ha sido actualizada por última vez el 10/04/2017. La resolución óptima es de 1024x768 píxels y color de 16 bits.

Por favor lea nuestra Venta de fotografías y mapas, Política de privacidad y Condiciones de Uso y Nota legal.