Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Barcelona des del Cel

Versió per imprimir Enviar a un amic
CATHELICOPTERS

Cathelicopters és una companyia comercial d'helicòpters que va ser inaugurada l'any 2004 i es troben situats a l'Heliport de l'Autoritat portuària de Barcelona.

Ofereixen tres tours diferents:

BCN Costa Sky Tour, una ruta que ens mostra Barcelona des de el cel, podreu gaudir de vistes panoràmiques de les platges de Barcelona i veure alguns dels edificis més característics de Barcelona com la Torre Agbar i la Sagrada Família, carrers com la Diagonal i l'estadi del Barça, el Camp Nou, entre d'altres. Podràs gaudir d'una Barcelona a vista d'ocell, una experiència única.

Recorregut:
1. Heliport
2. World Trade Center
3. Port de Barcelona
4. Barceloneta
5. Platges de Barcelona
6. Port Olímpic
7. Fòrum
8. Torre Agbar
9. Sagrada Família
10. Eixample
11. Diagonal
12. Camp Nou
13. Plaça Europa
14. Anella Olímpica de Montjuïc
15. Heliport

Duració 10 minuts aprox.
Preu 95€/persona

BCN Costa Tour, la ruta que ens porta per la costa de Barcelona. Podreu gaudir d'unes vistes immillorables des del cel.Recorregut:
1. Heliport
2. World Trade Center
3. Port de Barcelona
4. Estàtua de Colom
5. Barceloneta
6. Maremàgnum
7. Port Olímpic
8. Platges
9. Fòrum
10. Riu Besòs
11. Heliport

Duració 5 minuts aprox.
Preu 50€ per persona.

Montserrat + BCN Sky Tour, es la ruta en helicòpter més complerta per gaudir d'un fantàstic recorregut que et portarà per diferents punts emblemàtics dins la ciutat i els voltants mes representatius de la nostra geografia. Des de les impressionants vistes des de l'aire de la línia de la costa on veurem les platges del Port Olímpic, Barceloneta o el Fòrum, passant per els magnífics edificis com la Torre Agbar o La Sagrada Família, sense oblidar-nos de Montserrat, la nostra meravellosa muntanya en forma de Serra, superior a 1000 metres d'altitud, amb El monestir de Montserrat.
40 minuts a vista d'ocell on gaudiràs de la bellesa arquitectònica dels seus barris com l'eixample i de paisatges plens de natura com el Parc de Collserola i el Riu Llobregat. Una immillorable manera de veure llocs característics que ens han fet gaudir i sentir del esperit esportiu i olímpic com el Camp Nou i L´Anella Olímpica de Montjuïc.

Recorregut:
1. Heliport
2. World Trade Center
3. Port de Barcelona
4. Barceloneta
5. Port Olímpic>
6. Platges
7. Fòrum
8. Torre Agbar
9. Sagrada Família
10. Eixample
11. Diagonal
12. Parc de Collserola
13. Riu Llobregat
14. Montserrat
15. Camp Nou
16. Anella Olímpica de Montjuïc

Duració 40 minuts aprox.
Preu 300€/persona.


    Hotels i Hostals Hotel Miramar

SERVEIS
Apartaments APARTAMENTS
Cases rurals CASES RURALS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
BARCELONA
Barcelona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.