Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

El nucli històric de Peralada

Versió per imprimir Enviar a un amic
Imprescindible la visita al Centre cultural Domènech situat al Claustre de Sant Domènech, monument romànic del segle XIII és l'únic vestigi que queda d'un convent de agustins fundat en la segona meitat del segle XI. El gran atractiu del Claustre són una sèrie de capitells decorats amb escenes bíbliques i profanes.

Església de Sant Martí Torre medieval de l'antiga muralla


El símbol de Peralada és el Castell de Peralada, amb dues torres i un merlet molt notables i uns jardins amb arbres centenaris. Aquesta residència antiga dels comtes de Peralada va ser construïda en el segle XIV, i a la fi del segle XVI transformada a palau propietat de Francesc Jofre de Rocaberti després de rebre de Felip III el títol de comte de Peralada. Avui, la propietat és privada i no es pot visitar en la seva totalitat. No obstant això, en una part del castell es troba l'elegant casino, i els jardins romanen oberts al juliol i agost amb motiu del “Festival Internacional de Música de Peralada”. El palau està connectat per una passarel·la al convent gòtic, situat a l'altre costat del carrer.

Claustre de Sant Domènech Una de las portes de la ciutat


A l'altre costat del carrer, es troba l'entrada a el Convent del Carmen amb el Museu del Castell de Peralada. En aquest convent, que va ser construït en el segle XIV en estil gòtic, s'exposa la col·lecció Suqué – Mateu, una de les col·leccions catalanes d'art més importants.

Després, continua en el convent gòtic del monestir que posseïx una important col·lecció d'escultures, principalment provinents del monestir Sant Pere de Rodes i de Besalù.


Castell de Peralada


El museu del Vidre és també molt interessant, un somni de 2.500 obres d'art de vidre, presentada en aparadors. Les parets estan decorades aproximadament per 1000 ceràmiques espanyoles, principalment plats del segle XIV al XIX.


Església de Sant Martí
És una construcció del segle XVIII amb restes romàniques i un campanar gòtic. En l'interior trobem el tresor de la parròquia amb una creu procesional del segle XIV, un calze renaixentista i una exposició de pessebres miniatura dels anys 40.

    Cases rurals Can Bastons

SERVEIS
Animals i vida salvatge ANIMALS I VIDA SALVATGE
Cases de colònies CASES DE COLÒNIES
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
GIRONA
Girona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.