Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Visita al nucli medieval d'Hostalric

Versió per imprimir Enviar a un amic
En aquesta població situada en un punt estratègic, dalt d'un turó que domina el més tradicional dels camins cap a França, s'hi construí al s. XI el castell per ordre dels Cabrera, com a punt fort de la línia de defensa del seu vescomtat, convertint així la vila en la capital administrativa d'aquest.

Les fortificacions que podem veure avui en dia han estat modificades i reconstruïdes durant els diversos episodis bèl·lics de què fou escenari. L'aspecte actual del castell correspon a la reconstrucció del s. XVIII.

 
Torre dels Frares Torre Ararà


Actualment, es conserva la major part de la seva estructura, especialment el sistema defensiu. Pel que fa a les dependències internes, després d'una restauració passaren a ser un restaurant. Al castell encara romangué una guarnició militar fins al s.XX, i l'any 1963 va ser declarat Monument Històric Artístic Nacional.

La vila compta amb 600 metres de recinte emmurallat, amb vuit torres cilíndriques.


Torre dels frares

Destaca a l'extrem més oriental la torre dels Frares, que controlava l'entrada a la vila.

Va ser construïda pels àrabs en el segle XII. Es tracta d'una alta torre de planta circular amb accès en altura. Li diuen "dels Frares" en record del convent de mínims que havia a la vila entre els segles XVII i XIX.


Muralla d'Hostalric


Es troba en acceptable estat de conservació, ha estat restaurada i consolidada. S'ha col·locat una escala exterior que permet l'accés a l'interior de la torre. Pot visitar-se tant l'exterior com l'interior.

Al costat s'hi construí el convent de Sant Francesc, actualment la Casa de la Vila.SERVEIS
Apartaments APARTAMENTS
Cases de colònies CASES DE COLÒNIES
Esports d'Aventura ESPORTS D'AVENTURA
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
GIRONA
Girona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.