Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Visita a Vidrà

Version pour imprimer Envoyer à un ami
La visita que us proposem consta d’un audiovisual on es veu el procés d’elaboració de diferents productes d’artesania alimentària de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
Seguidament hi ha una visita guiada pel poble, on s’explica la història de Vidrà i els elements més significatius com l’edifici de l’ajuntament, l’església de Sant Hilari, la casa pairal del Cavaller, el roure de la Creu de l’Arç o la importància del bosc i la fusta entre d’altres.

Durant aquesta visita, ens aturarem a l’explotació ramadera que s’hagi escollit i el seu responsable us explicarà quina és la seva feina, i com es treballa a la seva explotació.
Seguidament es continua la visita pel poble, tornant al punt d’origen.

El preu de les visites és de 50€ fins a 10 persones i 5€ addicionals per cada persona extra, els nens fins a 12 anys no paguen i fem un 10% de descompte als grups de jubilats o escoles. IVA inclòs.

El preu inclou: audiovisuals, visita a les explotacions i guiatge.

Durada de la visita: dues hores i mitja. Cal reserva previa.
Hi ha la possibilitat de fer un àpat de carn a la brasa amb productes de les explotacions que es visiten al Càmping de Vidrà.

Vols conèixer el món del pastor i les ovelles, el món del ramader i les vaques o el procés d'elaboració dels embotits, acompanyat per una persona de Vidrà i coneixent el poble?

Posa't en contacte amb nosaltres!
630 18 78 83
vidravisita@gmail.com
Més informació:Descarregar PDF


    Gites ruraux Mas Merolla
    Colonies de Vacances Mas Cabàlies

SERVICES
Auberges et Refuges AUBERGES ET REFUGES
Sports d'aventure SPORTS D'AVENTURE
Hôtels et Pensions HÔTELS ET PENSIONS
ITINÉRAIRES TOURISTIQUES
BIOGRAPHIES PERSONNES CÉLÈBRES
FÊTES ET FOIRES
DE LA RÉGION 2020

  Mois:


COMMUNES
DE LA RÉGION

VIGUERIE DE
CATALUNYA CENTRAL
Catalunya Central

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.