Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Visita a Rupit

Texte: Ajuntament de Rupit

Version pour imprimer Envoyer à un ami
És un dels pobles més bells del país, declarat Conjunt Històrico-Artístic, tant per la seva singular orografia, com per la conservació i la qualitat de les edificacions.

Rupit està situat al centre geogràfic del Collsacabra, emmarcat en un paisatge fet a mida per a ser representat en una postal. Els carrers i cases de Rupit, dels segles XVI i XVII, li donen un ambient ancestral i rústic que el fan especialment atractiu. Una de les cases està reproduïda al Poble Espanyol de Barcelona. Un pont penjant, amb peces de fusta en el trespol, sobre la riera, uneix les dues ribes.

 
Pont penjant de Rupit Casa singular a Rupit


El castell de Rupit s'aixeca sobre un turonet rocós, representa l'origen de la vila i es va construir pels voltants de l'any mil, substituint el de Fàbregues. Als voltants es van anar construint les cases del poble.

Hi destaquen dues mostres de romànic: en primer lloc, Sant Joan de Fàbregues, situada als afores de Rupit i envoltada d’una extraordinària vista dels límits del Collsacabra amb les Guilleries. En segon lloc, l’església de Sant Llorenç Dosmunts a Pruit, poble annexat a Rupit i compost per masies disseminades al llarg del seu terme, on també hi ha l’església de Sant Andreu.

L'església de St. Miquel Arcàngel del segle XVII és barroca amb elements neoclàssics. Retaule adquirit a Olot el 1878, s.XVII. Campanar de pedra construït entre 1786 i 1869.


Pont medieval de Can Badaire


El Pont Penjant construït sobre la riera de Rupit, l'any 1945 i reconstruït totalment el 1994, conservant la mateixa estructura original. És un dels atractius emblemàtics de Rupit.

El Pont de can Badaire està Situat al final de la Davallada i sobre la riera de Rupit. Reconstruït el 1983, servia de pas al camí de Rupit a Susqueda.
El Pont de la Sala és un pont medieval sobre la riera de Rupit, situat sota el mas la Sala i en el camí que comunica Rupit amb Cantonigròs.

Del Palau Notarial Soler se'n tenen notícies des del s.XIV. La notaria la regentà la família Soler durant 500 anys. Situada al núm. 12 del carrer del Palau, té una porta principal dovellada amb l'escut de la família Soler.


    Hôtels et Pensions Hostal Estrella

SERVICES
Auberges et Refuges AUBERGES ET REFUGES
Sports d'aventure SPORTS D'AVENTURE
Hôtels et Pensions HÔTELS ET PENSIONS
ITINÉRAIRES TOURISTIQUES
BIOGRAPHIES PERSONNES CÉLÈBRES
FÊTES ET FOIRES
DE LA RÉGION 2020

  Mois:


COMMUNES
DE LA RÉGION

VIGUERIE DE
CATALUNYA CENTRAL
Catalunya Central

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.