Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Rutes de Senderisme pel Montsec

Texte: www.montsec.info - Consorci del Montsec

Version pour imprimer Envoyer à un ami
RUTES DE SENDERISME

Senders senyalitzats a la serra del Montsec d'Aragó (Osca) i al Montsec d'Ares (Lleida).

Els senders senyalitzats (GR, PR i SL) a la serra del Montsec d’Aragó i al Montsec d’Ares a Lleida s’estructuren al voltant del sorprenent congost de Mont-rebei.Aquests itineraris senderistes recorren la serra del Montsec en totes direccions, aprofitant el pas d’antigues carrerades. Passejant per ells es podran descobrir i admirar veritables joies de caràcter natural i cultural. Visitarem indrets amagats i desconeguts d’altíssim interès natural i geològic; miradors estratègics que ens oferiran panoràmiques “de postal” esplèndides i inigualables; esglésies i ermites romàniques i fortificacions medievals que destaquen en el paisatge; petits pobles, molts d’ells abandonats, que ofereixen mostres d’arquitectura popular, defensiva i religiosa; fonts i brolladors generosos a les vores dels camins; coves fondes i laberíntiques; itineraris didàctics i interpretatius sobre fauna i botànica... tot caminat pels antics i històrics vials oberts en aquests idíl·lics paratges de la serra prepirinenca del Montsec.ELS SENDERS DEL MONTSEC

Els senders senyalitzats que discorren pel Montsec d'Aragó (Osca) i la zona oocidental del Montsec d'Ares (Lleida) permeten recórrer a peu la geografia de la serralada. La majoria segueixen el traçat dels antics corriols i carrerades que des de fa segles han unit diverses poblacions, conduint-nos per diferents àrees d'interès natural i paisatgístic, pobles, despoblats, masos, ermites i esglèsies romàniques, torres de defensa, miradors, barrancs i collades, fonts i coves, etc....SENDERS DE MONTSEC D'ARAGÓ:

El principal sender del Montsec d’Aragó és el senyalitzat PR-HU 45, un recorregut que enllaça els pobles de Pont de Montanyana i Estanya i que uneix, respectivament, el GR 1 (sender històric) amb el GR 18 (sender de la Ribagorça). El PR-HU 45 actua com la columna vertebral d’on surten la resta de rutes que articulen el territori del Montsec d’Aragó:
 • El PR-HU 200, que puja fins al cim del Montsec.
 • El PR-HU 201, que enllaça l’Estall, Montfalcó i Fet.
 • El PR-HU 202, que passa per l’àrea occidental de la serralada, des dels masos de la Cerulla fins a Antenza i Casseres del Castell.
 • Els senders PR-HU 203 i PR-HU 204 que porten des de Tolba, Viacamp i Lliterà fins als masos de la Cerulla.
 • El PR-HU 205, que uneix Xiriveta i Lliterà.
 • El PR-HU 206, que porta fins a l’ermita del Congost i el castell de Xiriveta.
SENDERS DE MONTSEC D'ARES:

Els senders senyalitzats que recorren el Montsec d’Ares s’estructuren entorn dels senders de Gran Recorregut (GR 1 i GR 3) i de diversos senders locals (SL):

 • El GR 1 “Sender Transversal” voreja la serralada per l’oest, des de Pont de Montanyana fins a Àger, passant per l’impressionant camí excavat a la roca del Congost de Mont-rebei. Des d’Àger el sender segueix fins a l’embassament de Camarasa, passant pel vessant sud del Montsec d’Ares.
 • La variant GR 1.4 del Sender Transversal passa pel vessant nord de la serralada, des de la Clua fins a Cellers.
 • El GR 3 “Sender Central de Catalunya” travessa la serralada unint els pobles de Sant Esteve de la Sarga i Àger a través de l’estratègic coll d’Ares.
 • Els senders locals SL-C 5, 6 i 7 permeten conèixer en profunditat el vessant nord-oest de la serralada, tot fent petites excursions.
 • L’itinerari SL-C 8 puja des d’Àger fins a l’ermita de Pedra i la font de Gabrieló.

    Sports d'aventure Als Núvols
    Colonies de Vacances Cal Petit
    Hôtels et Pensions Casa Custodio
    Hôtels et Pensions Hostal Roma
    Hôtels et Pensions Casa Moliné
    Gites ruraux Cal Tató
    Appartements Casa Costa

SERVICES
ITINÉRAIRES TOURISTIQUES
FÊTES ET FOIRES
DE LA RÉGION 2020

  Mois:


COMMUNES
DE LA RÉGION

VIGUERIE DE
LLEIDA
Lleida

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.