Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Chercher:    
CATALOGNE
LES VIGUERIES HISTOIRE DE LA CATALOGNE L'ART EN CATALOGNE GÉOGRAPHIE ET CARTES GASTRONOMIE FÊTE ET FOLKLORE
SERVICES
HÔTELS ET PENSIONS APPARTEMENTS GITES RURAUX CAMPINGS RESTAURANTS AUBERGES ET REFUGES COLONIES DE VACANCES SPORTS D'AVENTURE STATIONS THERMALES CAVES
TOURISME
MINI GUIDES GRATUITS VISITES ITINÉRAIRES REPORTAGES PANORAMIQUES 360º VIDEOS CHERCHEUR D'ITINÉRAIRES
MONOGRAPHIQUES
PONTS MÉDIÉVAUX CHÂTEAUX DE CATALOGNE MYCOLOGIE EN CATALOGNE PERSONNES CÉLÈBRES ARTICLES
RENSEIGNEMENTS UTILES
INFORMATIONS LE TEMPS
TERRITOIRES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Ruta dels vins de Lleida

Texte: Melània Casajust

Version pour imprimer Envoyer à un ami
El vi va tenir gran importància en les civilitzacions gregues i romanes, aquests últims van practicar la viticultura (ciència de conrear vinyes per produir vi). Per això no és d'estranyar que quan van realitzar la conquesta de la península Ibèrica, la viticultura arribés amb ells per quedar-se.

A la província catalana de Lleida aquest conreu va arrelar amb molta força fins que la plaga de la filoxera va reduir considerablement la seva plantació.
No obstant això, els cellers van apostar per introduir noves varietats de raïm, resistents a la filoxera. I gràcies a l'esforç de tots aquests cellers per reconstruir l'extensió vinícola, avui podem gaudir a Lleida de nombrosos cellers que ofereixen vins tan variats i diferents com a deliciosos. 


Els cellers que podreu visitar elaboren els seus brous sota la certificació de la Denominació d'Origen Costers del Segre.


CELLERS QUE US OBREN LES SEVES PORTES

Analec

La nostra bodega guarda en la foscor de les seves parets els caldos que maduren en silenci i guarden l'aroma especial que el paisatge de secà els configura. Ofereix un excel·lent vi fruit d'una terra àrida i seca que fa que els nostres caldos tinguin una graduació alcohòlica destacada.

Casa Pardet

A la Bodega Casa Pardet, elaborem raïm ecològic i biodinàmic, d'ell es fan mostos, vins, vinagres, reserves de collita pròpia i amb DO Costers del Segre. El nostre projecte va començar el 1993 i seguim endavant per divulgar experiències i formes d'agricultura sostenibles.

Castell d’Encús

El celler ha estat el primer en utilitzar en tots els seus processos la transferència calor fred de l'energia geotèrmica i ha estat dissenyat per funcionar per gravetat. La verema es fa manualment i en petites caixes de 10kg amb raïm procedent exclusivament de la finca.

Vinya els Vilars

Un dels grans secrets de Vinya els Vilars és que produeix només 15.000 litres l’any, una producció limitada que es pot fer tot mimant el vi des de l’arrel fins que arriba a les mans del consumidor final. Vinya els Vilars pertany a la denominació d’origen Costers del Segre. Realitzem visites guiades, per grups grans i petits, amb degustació dels nostres vins.


Per gaudir d'un bon vi, no hi ha res millor que un bon menjar. I és que la gastronomia de Lleida és variada i molt rica, amb productes d'excel·lent qualitat sempre amb productes de la seva horta. La cuina de Lleida té personalitat pròpia quan es parla de caragols, carn a la brasa, embotits, cassoles, olles, i fins i tot, més recentment, la cuina de la fruita.

Un bon lloc on es pot gaudir d'aquesta gastronomia és el restaurant restaurante El Llac


Un recorregut per la província de Lleida porta a realitzar un viatge entre vinyers, oliveres, ametllers, pinedes i petits pobles medievals. Si bé és una província que basa la seva economia en l'agricultura, la història ha deixat en ella meravellosos edificis que ens mostren històries de segles passats.
I és que Lleida és una província rica en castells, esglésies i monestirs. Cada poble és una petita joia que cal recórrer. 

    Sports d'aventure Als Núvols
    Gites ruraux Mas Ampurdanés
    Hôtels et Pensions Hotel Terradets
    Colonies de Vacances Cal Petit
    Hôtels et Pensions Hostal Roma
    Gites ruraux Cal Tató

SERVICES
ITINÉRAIRES TOURISTIQUES
FÊTES ET FOIRES
DE LA RÉGION 2020

  Mois:


COMMUNES
DE LA RÉGION

VIGUERIE DE
LLEIDA
Lleida

Faites un lien  |  Votre page de début  | 

Cette page a été réalisée par NetCom2 Internet, S.L.. Pour de plus amples informations vous pouvez utiliser notre email de Contact. Pour des questions techniques concernant ce site Web, vous pouvez vous adresser par email à: webmaster@vegueries.com. La page a été mise à jour pour la dernière fois le 02/12/2016. La résolution optimale est de 1024 pixels et 16 bits de couleur.

Veuillez lire SVP notre Vente de photographies et cartes, Politique de vie privée et Conditions d'Utilisation et Remarque légale.