Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
tourism barcelona tourism girona tourism lleida tourism camp de tarragona tourism catalunya central tourism terres del ebre tourism alt pirineu i aran tourism andorra tourism catalunya nord tourism la franja tourism balearic islands
  
Search:    
CATALONIA
THE VEGUERIES HISTORY OF CATALONIA CATALONIAN ART GEOGRAPHY AND MAPS GASTRONOMY FESTIVITIES AND FOLKLORE
SERVICES
HOTELS AND HOSTELS APARTMENTS COUNTRY HOUSES CAMPING RESTAURANTS HOSTAL LODGES & REFUGES SUMMER HOUSES ADVENTURE SPORTS SPA & RESORT WINE WAREHOUSES
TOURISM
FREE MINI-GUIDES VISITS ROUTES REPORTS PANORAMAS 360º VIDEOS ROUTE FINDER
MONOGRAPHS
MEDIEVAL BRIDGES CASTLES IN CATALONIA MYCOLOGY IN CATALONIA DISTINGUISHED BIOGRAPHIES ARTICLES
USEFUL TOOLS
NEWS THE WEATHER
TERRITORIES
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Recorregut per l'alta vall de la Tordera

Text: www.turismevalles.net

Printer-friendly version Send to a friend
Recorregut per l'alta vall de la Tordera, sota mateix dels contraforts del Montseny i fregant els límits del Parc Natural.RUTA PER SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA

En primer lloc sortim des de la plaça de l'Església de Sant Esteve de Palautordera, just davant de l'aparcament públic. D'esquenes a l'església agafem la carretera del Montseny, a la dreta.

Mes endavant deixem la carretera i girem a l'esquerra cap a un barri de xalets on trobem un rètol del camí de Can Nadalet. A 100 metres deixem el carrer i girem a la dreta just al costat d'un parc infantil.A mida que avancem, el carrer es transforma en una pista de terra. Doncs, a 250 metres girem a la dreta en una cruïlla, travessem la riera i ens enfilem per una pista de forts pendents.

Un cop arribem a la vora de l'embassament, seguim pista amunt i a 250 metres podem veure un camí a l'esquerra just al mig d'una corba. L'ignorem i continuem per la pista principal, i a uns 570 metres arribarem a una cruïlla en forma de i grega, on pendrem el camí de la dreta.

Un cop trobem una altra cruïlla, girem a la dreta i comencem a baixar, sempre pel camí principal que fa baixada. A 450 metres travessarem la riera i deixarem una pista que surt a l'esquerra i que s'enfila. Al cap de 50 metres arribem a una pista i tirem cap a la dreta. A un costat veurem el castell de Fluvià, construcció medieval molt restaurada.Acabada la tanca de pedra i passats els camps de futbol del castell, ara casa de colònies, arribem a una cruïlla on hem de girar a la dreta tot endinsant-nos en un bosc d'alzines.

Un cop creuem el bosc tornarem a ser a la cruïlla que hrn passat abans i on comença la pujada. A 300 metres tornem a travessar la carretera asfaltada, i a 200 metres més girem a la dreta i deixem el camí que fèiem a l'anada. Doncs, passem pel costat de Can Prats.

Ara deixem una pista a l'esquerra i seguim recte. Aquest cop creuarem per davant de Can Vinyes.Tot caminant arribem a una cruïlla múltiple, on hem d'agafar la pista de la dreta, que està formigada i que puja a munt. A 500 metres trobarem una segona cruïlla on tombarem a l'esquerra del tot.

A mida que deixem un sender i una pista que surten a l'esquerra, girem cap a la dreta fins que arribem a una pista molt ampla, doncs girem a l'esquerra. A 150 metres trobem una cruïlla i girem de nou a l'esquerra. A 250 metres seguim recte i a 600 metres girem a la dreta. 100 metres més endavant trobem una pista més bona i girem a la dreta. Passem pel costat del cementiri i de les instal-lacions de Montseny Aventura.

Per últim, arribem a l'asfalt, seguim recte fins a l'stop i girem a la dreta. Ja som a la carretera, on seguirem fins a la plaça de l'Església.
    Summer Houses La Traüna

SERVICES
Apartments APARTMENTS
Country Houses COUNTRY HOUSES
Restaurants RESTAURANTS
TOURIST ROUTES
FESTIVITIES AND FAIRS
OF THE REGION 2020

  Month:


MUNICIPALITIES
OF THE REGION

VEGUERIA OF
BARCELONA
Barcelona

Link to us  |  Your Home Page  | 

This page was created by NetCom2 Internet, S.L.. For more information, you can use our Contact e-mail. For technical questions concerning this website, you can contact us by email at webmaster@vegueries.com. This page was last updated the 10/04/2017. Optimum resolution of 1024 pixels.

Please read our Sales of photographs and maps, Privacy Policy and Conditions of Use and Legal Notice.