Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Lleida

Capital del municipi de Lleida, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 155 metres i amb una extensió de 212,0 km2.

Compta amb una població de 122.756 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 11 de Maig i el dia 29 de Septembre.

La ciutat destaca des de lluny per la característica estampa de la ciutat travessada pel riu Segre sobre la qual s'eleva la Seu Vella.
Són nombroses les manifestacions històriques que podem trobar al nucli urbà.
Des des castell de Gardeny, templari i original de segle XII, al costat de l'església romànica de Santa Maria de Gardeny, fins a l'immensa fortalesa de la Suda, les restes de la qual conviuen al costat de la monumental Seu Vella o Catedral de Santa Maria, d'estil gòtic i el campanar del qual és el més gran de Catalunya.

Recorrerem per la ciutat nombrosos edificis medievals com l'Institut d'Estudis Ilerdencs del segle XV, la Catedral Nova del segle XVIII, el Palau de la Paeria (ajuntament) del segle XIII, les esglésies de Sant Llorenç del segle XII i la de Sant Martí també romànica.


Vista de Lleida i del Segre
Vista de Lleida i del Segre

Recinte del Castell i de la Seu Vella
Recinte del Castell i de la Seu Vella

Absis de la Seu Vella
Absis de la Seu Vella

Recinte del Castell i de la Seu Vella
Recinte del Castell i de la Seu Vella

SERVEIS
RUTES TURÍSTIQUES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
LLEIDA
Lleida

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.