Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

els Garidells

Capital del municipi de els Garidells, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 132 metres i amb una extensió de 3,0 km2.

Compta amb una població de 180 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 25 de Juliol .

Els Garidells, és una població que pertany a la comarca de l´Alt Camp. Està situada al l’esquerra del Francolí dins el terme de Perafort.

Guillem de Claramunt a l’any 1174 donà la carta de poblament als seus germans Arnau i Berenguer, reservant alguns drets, els quals a l´any 1229 van passar a disposició del Monestir de Santes Creus.

El rei Joan I al 1391 va vendre a la mitra tarragonina els drets i la jurisdicció que els Garidells poseïa.

El territori va passar dels Montoliu als Rosell. L´any 1582 en Jaume de Rossell va vendre el castell i terme dels Garidells al monestir de Santes Creus.

Al segle XX, el municipi tenia 239 habitants, que augmentaren a 267 el 1910. D´aleshores ença, la població no ha deixat de minvar.
SERVEIS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
CAMP DE TARRAGONA
Camp de Tarragona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.