Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Valls

Capital del municipi de Valls, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 215 metres i amb una extensió de 55,0 km2.

Compta amb una població de 21.960 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 2 de Febrer , el dia 24 de Juny y el dia 21 de Octubre.
Fira el dia 5 de Agost.

L'església de Sant Joan va començar a construir-se en l'any 1569, ja que anteriorment en el segle XII hi havia una església romànica anomenada de Sant Joan la Major.
Va ser el creixement demogràfic d'aquesta ciutat, la causa per la qual es va construir l'actual església.

Un dels monuments d'interès tradicional és el Monument als Castells, inaugurat el 1969, està format per una gran piràmide de pedra i una alçada de 11,70 metres, muntada damunt d'un pedestal de 2,40 metres d'alçada.
A cada banda d'aquesta piràmide hi ha representada una construcció castellera: "un quatre de nou", "un dos de set" i un "pilar de sis".

A Valls podem trobar els millors productes de gastronomia tradicional, com els "calçots" amb Denominació d'Origen de Qualitat de Valls.


Església de Sant Joan
Església de Sant Joan

Monument als Castells
Monument als Castells

Església del Carme
Església del Carme

SERVEIS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
CAMP DE TARRAGONA
Camp de Tarragona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.