Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Margalef del Montsant

Capital del municipi de Margalef, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 379 metres i amb una extensió de 35,0 km2.

Compta amb una població de 129 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 6 de Agost i el dia 29 de Septembre.

Tant l'entorn com el poble tenen un notable atractiu com a lloc pintoresc: la presència del riu, el poble que s'endinsa a la muntanya, amb els carrers que s'enfilen entre roques, sorprenen agradablement el visitant.

L'Església
L'edifici més important de la vila és l'església, dedicada a Sant Miquel. És una construcció neoclàssica del segle XVIII, amb tres naus, cor i campanar incorporat a l'edifici.

Carrer de les Covetes
Tots els carrers són interessants però si n'haguéssim de triar un seria el Carrer de les Covetes. Tota una banda del carrer és roca, que serveix de suport al carrer de dalt.

L'Ermita de Sant Salvador
A 3,5 Km del poble hi ha l'ermita de Sant Salvador, construïda al segle XVI. Fa pocs anys s'hi van arranjar els accessos i ara s'hi pot pujar en cotxe. També ha estat arranjat el mateix edifici de l'ermita. Al seu entorn, s'hi ha construït taules de pedra i llocs per fer foc i cuinar sense perill. Totes aquestes modificacions han convertit Sant Salvador en un bon lloc de lleure on es respiren aires purs del majestuós Montsant. No es pot oblidar la font d'aigua fresquíssima que sempre brolla. Una part del massís del Montsant pertany al terme de Margalef. Això fa que trobem un bon nombre de llocs interessants.

SERVEIS
Càmpings CÀMPINGS
Hotels i Hostals HOTELS I HOSTALS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
CAMP DE TARRAGONA
Camp de Tarragona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.