Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Altafulla

Capital del municipi de Altafulla, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 52 metres i amb una extensió de 7,0 km2.

Compta amb una població de 3.858 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 11 de Novembre .

El conjunt medieval d'Altafulla ho formen, exteriorment, les restes de muralla de les quals queden dues torres circulars i dues portes, que envolten aquest nucli.

Una de les edificacions més notables és el castell-palau del marquès de Tamarit, en perfecte estat de conservació.
El conjunt de merlets, torres i altres elements, li proporcionen un perfil de fortalesa.
En el seu interior ha tingut moltes modificacions.

Al costat del castell trobem l'església de Sant Martí, construïda al segle XVIII. D'estil barroc, la planta és de creu llatina, amb tres naus i la façana, poc decorada, presenta la porta amb una petita capella.

Al segle XVIII, van sorgir les “cases dels Botigues del Mar”, que eren magatzems de planta baixa on comerciants i pescadors guardaven les seves eines. L'actual passeig de Botigues de Mar va ser inaugurat el 1994.

Limitant el terme municipal de Torredembarra, trobem la Vil.la romana dels Munts, jaciment arqueològic romà, un dels més notables de Catalunya, proclamat Patrimoni Mundial per la UNESCO.


Castell-palau d'Atlafulla
Castell-palau d'Atlafulla

Platja d'Altafulla
Platja d'Altafulla

SERVEIS
Apartaments APARTAMENTS
Cases rurals CASES RURALS
Hotels i Hostals HOTELS I HOSTALS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2019

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
CAMP DE TARRAGONA
Camp de Tarragona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.