Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Cambrils

Capital del municipi de Cambrils, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 24 metres i amb una extensió de 35,0 km2.

Compta amb una població de 22.936 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 17 de Gener , el dia 29 de Juny y el dia 8 de Desembre.
Fira el dia 12 de Juny (Pasqua de pentecostés).

Cambrils és un port amb tradició pesquera i un poble mariner amb un encís especial. Té un nucli urbà antic amb construccions del segle XVIII i diversos museus que visitar.

Entre els edificis més notables que trobem als seus carrers cap destacar la Torre del Port, antiga torre de guaita del segle XVII prop del mar, l'església de Santa Maria de finals del segle XVI i planta rectangular, l'edifici modernista de la cooperativa agrícola construït el 1921 per Bernat Martorell, entre altres.

Al seu terme podem trobar la Vila Romana de la Llosa, interessant jaciment datat entre el segle I a.C i el IV d.C. També destaca el Parc Samà, Jardí declarat d'Interès Històric-Artístic, construït per Josep Fontseré (el mateix artista que va dissenyar el Parc de la Ciutadella de Barcelona).


Platja de Cambrils
Platja de Cambrils

Torre del Port
Torre del Port

Port pesquer
Port pesquer

SERVEIS
Apartaments APARTAMENTS
Cases de colònies CASES DE COLÒNIES
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2019

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
CAMP DE TARRAGONA
Camp de Tarragona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.