Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Sant Pere de Ribes

Capital del municipi de Sant Pere de Ribes, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 44 metres i amb una extensió de 41,0 km2.

Compta amb una població de 24.750 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 25 de Gener i el dia 29 de Juny.

L'església vella es del segle X tot i reformada a l'any 1663. En destaca el portal de les ànimes, millor element arquitectònic del conjunt actual.

L'església parroquial és de grans dimensions amb tres naus separades per pilars octogonals de pedra picada amb capitells de pedra artificial.
Bastida l'any 1903 per Francesc Marcer.

El castell de Bell-lloc, es va aixecar a principis del segle XII, al costat l'ermita de Sant Pau. Aquesta capella va ser enderrocada i substituïda per una nova ermita refeta al segle XVIII.
L'actual és un edifici de planta rectangular, amb una sola nau i amb un absis semicircular amb un petit campanar d'espadanya.


Esglèsia parroquial de Sant Pere de Ribes
Esglèsia parroquial de Sant Pere de Ribes

Castell de Bell-lloc a Sant Pere de Ribes
Castell de Bell-lloc a Sant Pere de Ribes

SERVEIS
Cases de colònies CASES DE COLÒNIES
Cases rurals CASES RURALS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
BARCELONA
Barcelona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.