Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Sitges

Capital del municipi de Sitges, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 10 metres i amb una extensió de 44,0 km2.

Compta amb una població de 23.281 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 24 de Agost i el dia 23 de Septembre.

Els principals canvis i reformes urbanístiques de la ciutat arribaran al segle XIX, amb la construcció del passeig marítim l'any 1840.

Un del edificis característics de Sitges és el mercat vell, d'una sola nau i la marquesina de ferro és l'element arquitectònic més destacat.
Aquest mercat va ser dissenyat pel mateix arquitecte que va fer el monument a Colom de Barcelona l'any 1891.

Al nucli antic podem passejar pel racó de la Calma i veure els conjunts momumentals de Maricel de Terra i el Maricel de Mar.
També trobem la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, d'estil barroc del segle XVII, de tres naus, amb capelles laterals i tribunes superiors.
Un altre dels edificis emblemàtics de Sitges és el Palau del Rei Moro, al carrer d'en Bosc, es tracta d'una construcció del segle XV.

Un ric i complet calendari festiu unit a la preservació i la potenciació del folklore local fan de Sitges una localitat en constant ebullició cultural.


Ermita a Sitges
Ermita a Sitges

Vista parcial de Sitges
Vista parcial de Sitges

Carrer Fonellar
Carrer Fonellar

SERVEIS
Cases de colònies CASES DE COLÒNIES
Cases rurals CASES RURALS
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
BARCELONA
Barcelona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.