Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Tossa de Mar

Capital del municipi de Tossa de Mar, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 5 metres i amb una extensió de 38,0 km2.

Compta amb una població de 4.844 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 22 de Gener i el dia 29 de Juny.

Tossa és un gran centre turístic, destaquen les tres torres cilíndriques i quatre torrasses subsisteixen en aquestes muralles, considerades monument històric-artístic.

Aquesta localitat és l'únic exemple de població medieval existent a la costa catalana, la seva construcció original es remunta a finals del segle XII i començaments del XIII.
Es conserva gairebé tota la totalitat del perímetre original, amb murs de masposteria emmerlats, quatre torrasses i tres torres cilíndriques rematades al capdamunt per matacans.
Les muralles van defensar la vila en moltes ocasions, sobretot en temps de les persistents incursions pirates del segle XVI.

Al peu de la muralla de la vila Vella de Tossa, a la part sud del castell, es troba la platja d´És Codolar, antic port de la població. És una platja de sorra de gra gruixut, gairebé sempre ocupada per embarcacions de pesca.


Castell de Tossa
Castell de Tossa

Platja de Tossa
Platja de Tossa

Castell de Tossa
Castell de Tossa

SERVEIS
Apartaments APARTAMENTS
Cases de colònies CASES DE COLÒNIES
Esports d'Aventura ESPORTS D'AVENTURA
Restaurants RESTAURANTS
RUTES TURÍSTIQUES
BIOGRAFIES IL.LUSTRES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2019

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
GIRONA
Girona

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.