Aquesta web utilitza cookies per obtindre dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. X Tancar

Catalunya hotel camping rural apartaments viatge platja montanya aventura restaurants
Català  Español  English  Française
vegueries.com
turisme barcelona turisme girona turisme lleida turisme camp de tarragona turisme catalunya central turisme terres del ebre turisme alt pirineu i aran turisme andorra turisme catalunya nord turisme la franja turisme illes balears
  
Cercar:    
CATALUNYA
LES VEGUERIES HISTÒRIA DE CATALUNYA L'ART A CATALUNYA GEOGRAFIA I MAPES GASTRONOMIA FESTA I FOLKLORE
SERVEIS
HOTELS I HOSTALS APARTAMENTS CASES RURALS CÀMPINGS RESTAURANTS ALBERGS I REFUGIS CASES DE COLÒNIES ESPORTS D'AVENTURA BALNEARIS CELLERS
TURISME
MINI-GUIES GRATUÏTES VISITES RUTES REPORTATGES PANORÀMIQUES 360º VÍDEOS CERCADOR DE RUTES
MONOGRÀFICS
PONTS MEDIEVALS CASTELLS DE CATALUNYA MICOLOGIA A CATALUNYA BIOGRAFIES IL.LUSTRES ARTICLES
UTILITATS
NOTÍCIES EL TEMPS
TERRITORIS
BARCELONA GIRONA LLEIDA CAMP DE TARRAGONA CATALUNYA CENTRAL TERRES DE L'EBRE ALT PIRINEU I ARAN ANDORRA CATALUNYA NORD LA FRANJA ILLES BALEARS

Tornabous

Capital del municipi de Tornabous, situat a una altitud sobre el nivell del mar de 289 metres i amb una extensió de 24,0 km2.

Compta amb una població de 547 habitants.
Celebra les seves festes majors el dia 15 de Maig i el dia 4 de Octubre.

Hi trobem l'església parroquial de Santa Maria datada del segle XIII-XIV. Però hi ha notícies de l'any 1172 on es fa esment del terme de Tornabous que fa pensar que ja hi havia una organització eclesiàstica. Hi ha una barreja d'estils del romànic i el renaixentista a causa de les diverses transformacions que ha sofert l'edifici.

L'ajuntament és un palau del segle XVI que conserva una façana marcada per la sobrietat i l'equilibri de l'estil renaixentista.

Situat en una suau elevació del terme hi trobem les restes arqueològiques d'un antic poblat ibèric a la partida del Molí d'Espígol. És un dels exemples més importants de l'urbanisme iber a la província i fou un gran centre productor, agrícola, ramader, polític i comercial.


Església parroquial de Santa Maria
Església parroquial de Santa Maria

SERVEIS
Cases rurals CASES RURALS
RUTES TURÍSTIQUES
FESTES I FIRES
DE LA COMARCA 2020

  Mes:


SITUACIÓ
Mapa comarcal
VEGUERIA DE
LLEIDA
Lleida

Enllaça'ns  |  La teva pàgina d'inici  | 

Aquesta pàgina ha estat realitzada per NetCom2 Internet, S.L.. Per més informació podeu utilitzar el nostre e-mail de Contacte. Per a qüestions tècniques referents a aquest website podeu adreçar-vos per e-mail a webmaster@vegueries.com. La pàgina ha estat actualitzada per darrera vegada el 10/04/2017. La resolució òptima es de 1024x768 píxels i color de 16 bits.

Si us plau llegiu la nostra Venda de fotografies i mapes, Política de privacitat i Condicions d'Utilització i Nota legal.